Uitleg

Het eerste begin

Chatten is niet moeilijk, iedereen kan het. Het enige wat u hoeft te doen is typen en meelezen met de teksten die anderen typen. In het begin is het wel schrikken om te zien hoe snel sommige mensen kunnen typen. Maar dat maakt niets uit. Typ rustig mee in uw eigen snelheid. De andere chatters weten ook wel dat beginnende chatters wat minder snel typen en vinden dat echt niet erg.

Andere kamers

In de chatroom zijn meerdere kamers. In elke kamer kunnen maximaal 30 chatters tegelijkertijd zijn. Bovenaan de chatroom staat de naam van de chatroom waar u zich op dat moment bevind. Wilt u naar een andere kamer dan klikt u met uw muis op het driehoekje rechts van deze naam.

Wie is de baas op de chat?

Op de chat is niemand de baas! Het is een omgeving waar mensen met elkaar omgaan net zoals dat overal gebeurd. Wel zijn er zogenaamde moderatoren aanwezig. Dit zijn mensen die er op toezien dat chatters zich “normaal” gedragen. Chatters die zich vervelend gedragen kunnen door hen tijdelijk of permanent van de chat verwijderd worden. Tegen de beslissing van een moderator is geen beroep mogelijk. Wij vragen onze gebruikers zich fatsoenlijk te gedragen, kunt u dat niet, dan volgt verwijdering.

Registreren

Je kan je naam registreren op www.seniorenchat.nl. Op de rechterkant van elke pagina kies je dan voor “wachtwoord aanvragen” / “create an account” Je krijgt dan een scherm waar je de gewenste naam en je emailadres moet invoeren en een wachtwoord moet verzinnen. Druk op verzenden en ga naar je mail. Volg de instructies in de mail, daarna kan je inloggen..
Kijk ook even in je spam of ongewenste berichten als het mailtje er na 5 minuten nog niet is.

Op dit moment kan je alleen registreren maar het wachtwoord werkt nu nog niet, dat gaat pas later in. Staat er bij het inloggen welkom…..(je naam) en zijn de inlogvakjes verdwenen dan ben je dus geregistreerd.

Toch is het verstandig om nu al te registreren om zodat je je je eigen naam kan veiligstellen.